Vad är kul? – Och varför ska du ha det på jobbet?

Du blir inte kreativ och produktiv bara genom att fokusera på ord, skapa stela organisationskartor och följa strikta regler.
Det hjälper inte heller att stirra sig blind på siffror. Att enbart satsa på arbetsglädje och lycka, kan gå bättre men det är väldigt individuellt och ger inte alltid mätbara resultat.

Däremot finns det en metod som kombinerar allt detta – en metod som gör att du både har kul på jobbet och samtidigt ökar produktiviteten och lyfter företagets framgångar!
Välkommen till en fantastisk föreläsning om hur ni skapar bättre sammanhållning, blir mer effektiva och har roligare på jobbet – och hur det kommer att förbättra era resultat!

Vi kommer att gå igenom både teoretiska grunder och hur ni rent praktiskt får in mer kul på jobbet och i livet i stort!
Föreläsningen kopplas också samman med det systematiska arbetsmiljöarbetet samt organisatorisk och social arbetsmiljö. Målet är att öka engagemanget och produktiviteten, vilket i sin tur minskar oönskad personalrotation och sjukskrivningar.

Helt enkelt en föreläsning som visar hur du kan förbättra alla dina resultat med 10% på lång sikt – samtidigt som du har kul på jobbet!

Detta får du ta del av i föreläsningen:

  • Vad är kul (enligt forskningen).
  • De positiva effekterna av att kunna ha kul på jobbet.
  • Hur du balanserar att älska ditt arbete med krav och måsten.
  • Tekniker för att skapa mer glädje och ökad gemenskap.
  • Hur du identifierar hindrena för att ha kul.

Gunnar Söderberg arbetar som föreläsare och utbildare, specialiserad på ledarskap och arbetsmiljö. Han är även lekifikationsexpert, speldesigner och har drivit standupklubbar i många år.

 

📣 Då en ombyggnad sker under sommaren 2025 kan vi nuläget inte erbjuda bordsbokning eller platsbokning i samband med biljettköp.
Under tiden har alla evenemang onumreade platser och vid ankomst kommer en entrévärd att placera ut publik vid bord.

🍾 Hos oss på 2Lång kan man både äta och ta ett glas innan, under OCH efter föreställning.
Vill man äta innan rekommenderar vi att vara på plats redan när vi öppnar.

Kom i tid – vi släpper inte in sen publik.

Arrangör

Datum

Öppning

Pris

Restaurang och bar

Du vet väl om att du kan äta mat och dricka gott hos oss, även under föreställningarna?

Praktisk information

Övrig information: